• 1403/05/18 - 21:18
  • تعداد بازدید خبر : 85
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

همایش تقدیر از خیرین سلامت استان گیلان

خیرین سلامت استان گیلان با حضور در سالن همایشهای معاونت بهداشتی و با حضور مسئولین استانی و علوم پزشکی گیلان مورد تجلیل واقع شدند .

⭕آیین تجلیل از خیرین سلامت استان گیلان ، برگزار شد
����به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس گیلان : پنجشنبه ۱۸ مردادماه  _ همایش خیرین سلامت استان گیلان ، با حضور دکتر عباسی ، استاندار گیلان ، نماینده ولی فقیه در استان گیلان ، دکتر غنیان معاون هماهنگی استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور ، دکتر حیدری‌پور مدیر کل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت ، دکتر آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،  معاونین دانشگاه ، دکتر پیروز لاهیجی و جمعی از خیرین و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، در سالن همایشهای معاونت بهداشتی ، برگزار شد .
����در این همایش استاندار گیلان ضمن تشکر از حضور خیرین محترم گفت : با توجه به محرومیت استان و کمبود اعتبارات دولتی در زمینه رفع نواقص و کمبودها ، لزوم افزایش همکاری و همراهی خیرین سلامت مورد تاکید است.
����در ادامه ؛ دکتر پیروز لاهیجی به نمایندگی از کلیه خیرین گفت : انفاق نمودن ضمن کمک به پیشرفت کشور باعث ایجاد حسی خوب در فرد خیر می گردد .
����در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر و تندیس خیرین سلامت از خیرین حاضر قدردانی شد  .
����لازم به ذکر است ؛ خیرین مرکز اورژانس گیلان از جمله خانواده محترم شفیعی ثابت از آستانه اشرفیه ، برادران مرحوم دکتر فتحی از ماسال و برادران محترم یحیی‌زاده از بخش سنگر در این مراسم شرکت نمودند .
����روابط‌عمومی مرکز اورژانس گیلان
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,رویدادها,خبر حوادث