• 1403/04/06 - 22:31

برگزاری آزمون جامع تعیین سطح کارکنان اورژانس گیلان

آزمون جامع تعیین سطح کارشناسان اورژانس گیلان با موضوع پروتکلهای آفلاین در قطب آموزش مرکز اورژانس گیلان برگزار شد

برپایی آزمون جامع تعیین سطح کارکنان عملیاتی اورژانس گیلان
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس گیلان :  آزمون جامع تعیین سطح کارکنان عملیاتی ، با همت قطب آموزش مرکز اورژانس گیلان واقع در سایت دانشگاهی لاکان ، انجام شد .
آزمونهای تعیین سطح ، با موضوع پروتکل‌های آفلاین  در تاریخ‌های ۲ ، ۳ ، ۴ و ۶ تیرماه جهت تعیین سطح و ارتقاء سطح علمی ، عملیاتی کارشناسان اورژانس گیلان برنامه‌ریزی و برگزار شد .
شایان ذکر است ؛  آن دسته از شرکت کنندگانی که نمرات حد نصاب را در آزمون کسب نکرده‌اند ، بر اساس برنامه‌ریزی از سوی قطب آموزش مرکز ، جهت افزایش سطح علمی و عملیاتی ، فراخوان خواهند شد .
گفتنی است ؛ روند برگزاری آزمونهای تعیین سطح ، از دیگر پروتکلها و دستورالعملهای علمی ، بر اساس برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده ، ادامه خواهد داشت  .

����روابط عمومی مرکز اورژانس گیلان

آخرین بروز رسانی : 1403/04/06 22:31