• 1402/07/26 - 14:27
  • تعداد بازدید خبر : 133
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه پدافند پرتوی در اردبیل

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ، میزبان کارگاه آموزشی پدافند پرتوی شد .
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس گیلان : کارگاه ۲ روزه آموزشی پدافند پرتوی ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب شمالغرب و استان گیلان ، در شهرستان اردبیل ، برگزار شد .
در این کارگاه دو روزه که به منظور آمادگی دانشگاههای علوم پزشکی استانهای مذکور در پدافند پرتوی برگزار شد ، موضوعاتی از قبیل اصول و مفاهیم پرتوی ، تهدیدات پرتوی و تاریخچه حوادث ، دزیمتری و آلودگی سنجی ، اصول حفاظت فردی ، رفع آلودگی خارجی ، اثرات بیولوژیک پرتوهای یون ساز ، اثرات روانی اجتماعی و فوریت پرتوی ، آماده‌سازی اورژانس _ آمبولانس پرتوی ، تدریس و به صورت عملی ارائه شد .
در پایان : این کارگاه آموزشی با برگزاری آزمون در بین شرکت کنندگان ، پایان یافت .
شایان ذکر است : کارگاه دو روزه پدافند پرتوی در روزهای ۲۴ و ۲۵ مهرماه در شهرستان اردبیل ، برگزار شد و آقایان مهدی زرین‌بخش به عنوان سرپرست دبیرخانه پدافند غیر عامل و سعید احسانی به عنوان کارشناس EOC از دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از همکاران معاونت بهداشتی و درمان استان گیلان ، در این کارگاه آموزشی ، حضور داشتند .
روابط عمومی مرکز اورژانس گیلان

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,رویدادها,خبر حوادث