مسئول اورژانس منطقه بندر انزلی : اورژانس به عنوان خط مراقبت و درمان به همه افراد جامعه خدمات رایگان و شبانه روزی ارائه مینماید .
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیشبیمارستانی گیلان : یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ - حسن علیزاده ، کارشناس پرستاری و مسئول اورژانس پیشبیمارستانی منطقه بندرانزلی گفت : شهرستان بندرانزلی در غرب استان گیلان ، از شمال به دریای خزر، از جنوب به رشت و صومعه سرا، از غرب به رضوانشهر و از شرق به خمام میرسد . انزلی پرجمعیتترین شهر استان گیلان ، بعد از شهر رشت است و در مساحت ۳۱۵ کیلومتر مربعی خود، بیش از ۱۴۸٬۰۰۰ نفر را جای داده است . شهرستان بندرانزلی ، شهری است ساحلی در شمالیترین جای کشور که در تمامی روزهای سال پذیرای میهمانان و مسافرین عزیز میباشد .
وی ادامه داد : اورژانس پیش بیمارستانی به عنوان نخستین خط مراقبت و درمان در برخورد با بیماران اورژانسی خارج بیمارستانی به همه افراد جامعه ارائه خدمات رایگان و شبانه روزی مینماید . اورژانس ۱۱۵ در سال ۱۳۵۵ در شهرستان بندرانزلی بعد از رشت با یک پایگاه شهری شروع به کار نموده و پس از گذشت زمان با رشد جمعیت ساکن و شناور ، خطی بودن شهر ، نوار ساحلی ۴۷ کیلومتری ، موجب افزایش تعداد ماموریتهای اورژانسی گردید و در نتیجه ، جهت ارتقاء کیفیت خدمات پزشکی پایگاه جادهای آبکنار در سال ۱۳۸۵ و پس از آن ، پایگاه شهری غازیان در سال ۱۳۸۸ راه اندازی شد .
وی یادآور شد : اورژانس ۱۱۵ بندرانزلی با ۲۵ نفر پرسنل فوریتهای پزشکی در ۲ پایگاه شهری ، دارای ۳ دستگاه آمبولانس و ۱ پایگاه جاده ای دارای ۱ دستگاه آمبولانس ، بصورت ۲۴ ساعته به هموطنان عزیز ، ارائه خدمت مینماید .
حسن علیزاده اضافه کرد : در سال ۱۴۰۱ پایگاههای منطقه انزلی با انجام ۷۷۵۰ مورد ماموریت ، که از این تعداد ۱۳۲۰ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۶۴۳۰ مورد مربوط به ماموریتهای غیر ترافیکی است که این تناسب ، در مقایسه با سال ۱۴۰۰ با افزایش ماموریت بیش از ۱۲ درصدی ، مواجه بوده است .
با توجه به استفاده مسافران از ساحل در فصل گرم سال تعداد ماموریت حوادث ساحلی در سال ۱۴۰۱ بر اساس آمار در منطقه انزلی ۷ مورد بوده است .
مسئول اورژانس بندر انزلی تعداد ماموریتها ، از ابتدای سال ۱۴۰۲ همزمان با شروع طرح امداد نوروزی هم تا به اکنون را ۸۷۸ مورد عنوان کرد که از این تعداد ۱۵۲ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۷۲۶ مورد مربوط به حوادث غیر ترافیکی بوده است .
علیزاده در پایان گفت : یکی از مشکلات رسیدن به صحنهها ، ترافیک مسیر می باشد که با توجه به اهمیت هردقیقه تاخیر ، در ارائه خدمات پیش بیمارستانی ، توصیه میشود برای تسریع ، در فرایند امداد رسانی ، مسیر را برای همکاران امدادی باز نگه دارید و از توقف در مکانهای وقوع حادثه ، جدا خودداری کنید .
روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان
نظر دهید